2011. október 12., szerda

Halloween frizura - zigzag haj



Nagyon-nagyon jó frizura tippet találtam az egyik kedvenc oldalamon. És ami még nagyon fontos... kipróbáltam és MŰKÖDIK!!!

Nagyon jó képeket készítenek, úgyhogy a lépések nagyjából érhetőek magyarázat nélkül is, a pontos lépéseket megtalálhatjátok az eredeti oldalon (lap alján a link). De most saját szavakkal kicsit körbeírom.

Lépések! (nem a képek száma szerint, hanem maguk a lépések)

1. Szedjük szét a hajunkat akkora részre, amit egyszerre meg akarunk csinálni.
2. Vegyük elő az U alakú hullámcsatokat, vagy kontycsatokat (ki minek nevezi).
3. A hajunkat fonjuk bele. Ez a képek alapján talán a legnehezebb lépés, meg igazából maga a fő lépés. Szóval beletesszük a csatot a hajunk tövéhez, majd az egész tincset elkezdjük először az egyik felén áttekerni, majd a másikon, így felváltva, tényleg mintha fonnánk.
4. Tehetünk rá hajlakkot, vagy hővédő sprayt. De igazából ez a lépés ki is hagyható, inkább talán a hővédelem a fontosabb, mert a következő lépés a hajvasalás.
5. Hajvasalóval rámelegítünk a kis feltekert hajakra. Lehet többször is, kis szünetekkel.
6. Hagyjuk kihűlni a hajat. Majd egyszerű mozdulattal, a hajunk tövénél kihúzzuk a csattot.
7. Kifésüljük a hajunkat.

Saját tapasztalat!
Kipróbáltam és imádom! Hihetetlen textúrája lesz a hajunknak. Hozzá kell tennem, hogy az Én hajam mindent kidob, lehetetlen pl hullámokat varázsolni bele, ez viszont megmarad! Tényleg nagyon jó és utána még ha valakinek nem tetszik mégsem kiengedve, lehet játszadozni vele pl feltűzni.
Csak ajánlani tudom!



 Eredeti weboldal:http://thebeautydepartment.com/2011/10/halloween-hair-tutorial-2/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése