2011. szeptember 30., péntek

Katy Perry - InStyle 2011 October

Katy Perry szerepel a 2011-es októberi InStyle magazin címlapján. Maga a címlap igazán jól sikerült, kellemes ránézni. Lássuk a képeket és egy rövid kis videót hogyan is készültek!



2011. szeptember 29., csütörtök

Stuff - Gucci sunglesses autumn/winter 2011-12

Meglátni és megszeretni! Ezt éreztem, mikor megláttam ezt a napszemüveget. Imádom! Gucci őszi/téli 2011-12-es kollekció.


A nap képe - Lady Gaga at the iHeartRadio Music Festival

Lady Gaga pózol a backstage-ben az iHeartRadio Music Festivalon, melyet az MGM Grand Garden Arena területén rendezek meg Szeptember 24.én, (2011) Las Vegas-ban (Nevada). Lady Gaga meglepően mindenféle extrém külső nélkül jelent meg. Bár lehet az ő esetében ez számít nemnormálisnak! 
Lady Gaga egyébként egy Moschino ruhát visel a 2011-es őszi kollekcióból, továbbá gyémánt nyakéket, Fendi napszemüveget és platform cipőt.


2011. szeptember 27., kedd

Tu Vuo' Fa L'Americano - The Talented Mr. Ripley

A mai napra egy kis zene. A film részleteire nem emlékszem, de arra igen, hogy volt pár igazán jó dal benne, többek között ez is! Ez a szám mindig megadja az alaphangulatot...


2011. szeptember 20., kedd

Day Dress - Menthetetlenül itt az ősz

Most már nincs remény, teljesen az Őszben vagyunk. A hidegfronttal megérkezett minden ami az Őszhöz tartozik: hideg, eső, köd...
A tegnapi Burberry divatbemutató kapcsán pedig összeállítottam egy kis őszi outfit-et.


2011. szeptember 19., hétfő

Essie - Cute as a button (686) és Essence Nail Art Special Effect Topper (03) - Hello Holo

Azt hiszem mostanában kicsit sokat írtam lakkokról, úgyhogy (remélem) ez lesz mostanában az utolsó.

Két kis lakkot mutatok most be. Az első Essie - Cute as a button. Természetes fényél nekem rózsaszínes, mesterségesnél inkább narancsos. Szóval kicsit korallos az egész. Mindenesetre egy kellemes vidám szín. Maga a lakk könnyen kenhető, gyorsan szárad és tartós.

A másik lakk Essence (Nail Art Special Effect Topper) - Hello Holo. Mivel egy csillámos fedőlakkról beszélünk és még nem használtam önmagában túl sok minden nem mondható el róla. Talán csak annyi, hogy egész gyorsan szárad.

Kis sztori: régebben sok csillogó lakkot használtam. De mostanában ez valahogy abbamaradt. Talán tudat alatt közrejátszik az is, hogy nem egyszerű leszedni a körömről. Azonban mivel annyi helyen láttam az utóbbi időben, így kipróbáltam, bár úgy gondoltam, ugyan már, minek ez. De bejött, a csillogás még mindig rabul ejt! :)
Azt azonban hozzá kell tennem, hogy ez is csak bizonyos fényekben csillog, amikor nem csillog pedig csak pár ezüstös pöttyről beszélhetünk ez egyik körmömön...


2011. szeptember 15., csütörtök

Essie - Flawless (677)

Ez az első alkalom, hogy Essie körömlakkot használok, úgyhogy nem vártam előre semmit. A lakk színét többször néztem neten, különböző swatch-okban és elég különböző dolgokat olvastam ott. Különböző képeken különbözőképpen néz ki, más árnyalatokkal...
Valójában egy kellemes világos rózsaszín színe van. Több helyen olvastam a "Barbie rózsaszín" jelzőt rá, részben egyet is értek, de abszolút nem az a kislányos barbies színe van. Kellemes, vidám, viselhető szín!
Maga a lakk felvitele egyszerű, gyorsan szárad és már 3 napja van a körmömön de semmi probléma nem volt vele, nagyon minimális mértékben kopik a vége, úgyhogy az eddigi tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom!

Vakuval és vaku nélkül!



A nap képe - NYFW Rachel Zoe collection

Lehet nem szeretni Rachel Zoe új kollekcióját?! A válasz: Nem! A New York Fashion Week-en kiállított darabok nagyon jól mutatnak!


Stuff - Ralph Lauren 2011 collection NYFW (from 2012 spring collection)

Meseszép darabokat álmodott meg a Ralph Lauren csapata az idei New York Fashion Week-re. A kiegészítők díszesek, részletesek és kézzel készültek. A darabok a 2012-es tavaszi kollekcióból vannak.

2011. szeptember 13., kedd

A nap képe - Nicki Minaj és Anna Wintour

Furcsa párra figyelhettek fel a jelenleg is zajló New York Fashion Week szemfülesei. A Carolina Herrera Divatbemutatón Nicki Minaj és Anna Wintour egymás mellett ültek -> érdekes párosítás!


2011. szeptember 12., hétfő

Trendkörkép - Fall/Autumn fashion trend 2011 - kiegészítők

Megpróbáltam összeszedni a hangsúlyos darabokat a 2011-es őszi divattal kapcsolatban. A kifutókon már a 2012-es tavaszi darabok jelennek meg, melyben fashion szempontjából a vidám színek még mindig jelen vannak, de talán több a púderszín, teljes look-ot nézve pedig tiszta, kifinomult, smink, lágy esésű laza hajkoronák a jellemzőek.

De maradjunk a jelennél, ŐSZ!

Főként a kiegészítőkre koncentráltam most. Ha a ruhákat nézzük, akkor inkább a színeket emelem ki: narancs, barna, bézs, piros, kék, zöld és természetesen fekete és fehér. Mintáknál pedig a virágos, ami még mindig hódít. A rózsaszín, főként a púderrózsaszín, ami még jelen van több helyen, de most úgy néz ki inkább csak tavasszal lesz újra hangsúlyos.

Röviden a darabokról

Táskák: letisztult vonalvezetés, komolyabb táskák, nem is annyira komolyan.

Cipők: A fűzős cipők szép számmal jelen vannak az üzletekben és nem is kell őket mellőzni. Abszolút benne vannak a divatban. Mindemellett megjelennek a loaferek és az a bizonyos Miu Miu cipő. A csillámok igazán hódítanak. Nem pusztán a cipők esetében, hanem a ruháknál és körmöknél is. Fémes csillogás mindenhol!

Ékszerek: Hangsúlyosak a karkötők. Nagy és sok karkötő. Most talán az arany került előtérbe. A sok éves ezüst és fehérarany uralom után talán visszatérünk a sárga aranyhoz. Ami biztos, hogy most az arany színű kiegészítők elkerülhetetlenek. Ami még hangsúlyos, az a bőr! Ahogy látom nem is tettem a képre, nembaj, itt leírom. A bőr karkötők is nagyon divatosak jelenleg. Nyáron is az volt és ősszel sem lesz kevésbé.

Kiegészítők: Ez alatt most a kalapot, sálat, napszemüveget értem. Bármennyire is ontották magukból a kígyómintás ruhákat/kiegészítőket a divatházak a párducminta megmaradt. A kalapoknál fontos a karima. A sálak terén több irány is van, pl. a szőrme, ami nem pusztán sálaknál, hanem kabátok, kiegészítők terén is elterjedt, illetve a pihe-puha sál ami praktikus is és divatos is.


2011. szeptember 9., péntek

Kiegészítők

Ha már a tegnapi kedvenc képem egy kiegészítős volt. Akkor ebben a szellemben pár kép következik megalapozva a hétvégi hangulatot...



2011. szeptember 8., csütörtök

A nap képe - Bracelets

Egyik kedvenc képem ha karkötőkről van szó.


Jelenlegi kedvenc táskák

Egyre inkább látni az üzletek polcain, hogy begyűrűznek a Mulberry Alexa "hasonmás" táskák. Nincs is ezzel semmi baj, már ideje volt, hogy Nálunk is megjelenjen, hiszen már jóideje elindult világhódító útjára. Hozzáteszem Én magam is nagy rajongója vagyok. De erre most nem fecsérlem a szót. Inkább megmutatom a jelenlegi "jajj, de jó lenne ha az enyém lenne" táskákat.

Balenciaga, Miu Miu, Yves Saint Laurent, H&M

2011. szeptember 7., szerda

Stuff - Michael Kors Olivia Leather Flat

A képen látható lábbeli Michael Kors Olivia Leather Flat. Szerintem ez a cipő nagyon-nagyon szép! Imádnám a lábamon! :) 


A nap képe - Evan Rachel Wood (68. Velencei Film Fesztivál)

Ha már Velencei Film Fesztivál, akkor rég posztoltam nap képét. Úgyhogy a mai nap képe legyen a kedvenc darabom a 68. Velencei Film Fesztiválról, méghozzá Evan Rachel Wood prezentálásában. Egy Alessandra Rich darabot láthatunk. A fesztiválon a "The Ides of March" premierjén jelent meg ebben a ruhában.




Day Dress - Itt van az ősz, itt van újra...

Vannak akik már állítják, hogy itt az ősz! Hát ami tagadhatatlan, hogy melegebb sokkal már nem lesz. De szerencsére még jó idő van! Azonban ideje felkészülni mi is vár ránk a hidegebb napokon.
Mai dressnek az ősz sokak szerint meghatározó színét vettem alapul, ami nem más, mint a konyak szín. Nevezhetjük ezt téglavörösnek, rozsdabarnának, simán barnának. Az árnyalatok megkülönböztetésétől egyik sem kevésbé divatos, mint a másik.
Egyik nagy kedvencem ez a Miu Miu táska, mely a szett alapját adja. Pár arany kiegészítő, egy kabát a hűvösebb időre és egy zöld ruha, ami kontrasztot képviseli. Természetesen, ha már Miu Miu, akkor ezt a meghatározó Miu Miu napszemüveget sem hagyhattam ki. A napszemüveg a Miu Miu Noir kollekciójából való. Kis plusz infó: Ilyenben jelent meg Madonna is a Velencei Film Fesztiválon nemrég (szeptember 1.). Egy kép Madonnáról a napszemüvegben.



2011. szeptember 6., kedd

Astor Fash'N Studio - Fruity Scent körömlakk (123)

Ismét Astor Fash'N Studio - Fruity Scent körömlakk. Csak ezúttal a 123-as árnyalat.

A korábbi bejegyzésre visszatérve, mely az Astor Fash'N Studio - Fruity Scent 119 volt. --> úgy 6 napig volt a körmömön és bár az első véleményem az volt, hogy viszonylag gyorsan kopik, kb 2 nap alatt a köröm legvége vékony kis csíkban lekopott, az elkövetkezendő napok alatt azonban egyáltalán nem kopott.

Szóval így megvettem az Astor 123-as árnyalatát is. A vélemény? IGAZI PIROS!! Élénk, feltűnő, vibráló piros színe van. Kicsit olykor észrevenni benne egy kis narancsos beütést. Egy rétegben pedig egy kicsit rózsaszínes. De 2 rétegben szépen fed, gyorsan szárad és tényleg egy igazi piros lakkot kapunk!
Mivel ez egy illatos körömlakk, így az illatról is írok kicsit. Az első, barackos lakk, nem keltett bennem mély benyomást, ami az illatát illeti. Alig érezhető valami volt. Viszont ennek a 2. napon is érezhető kellemes gyümölcsös illata van. Talán valamilyen édes piros szörpre emlékeztet. Ezt tényleg lehet szagolgatni egész nap! :)

Astor 123
Astor 123 - vakuval


Stuff - Miu Miu glitter ankle boots

Számos helyen, blogban, lehet olvasni a különböző csillogó cipellőkről, az utóbbi időkben leginkább csizmákról. Nyárról lévén szó, Én a csizmákat inkább hanyagolnám. Azonban ez a kép mindenképp magáért beszél! Ezt a kis Miu Miu csillogó glitteres bokacsizmát elfogadnám!


2011. szeptember 5., hétfő

Tökéletes konty - Bun Shaper

Nemrég találtam rá erre a kis bejegyzésre, melyben a tökéletes konty titkát vélik felfedezni. Bár tény ami tény valóban egyszerűnek hangzik, de nekem azért voltak fenntartásaim így elsőre. De ne siessünk, kezdjük a legelején.

Talán már hallottatok erről a kis valamiről, nem tudom van e magyar neve, mindenesetre Bun Shaper-ként találhatjátok meg a neten. Dús, tökéletes formájú kontyot lehet vele készíteni.
Az alábbi kis videóban megmutatja a leányzó, hogy egy zokni segítségével is el lehet készíteni, nem kell mindenféle kütyü hozzá. Talán abban jobb a bun shaper, hogy a képek alapján nem annyira egyenletes a felszíne, így beletapad a haj, nem kell félni, hogy elcsúszik és kivillan - jelen esetben - a zokni.
Kutakodva a neten rátaláltam különböző formájú bun shaper darabokra a különböző kontyokhoz.


Az ihlettől vezérelve gondoltam elkészítem Én is ezt a kontyot. A zoknikat inkább nem vágnám szét így elsőre, azonban eszembe jutott, hogy anno még sok-sok évvel ezelőtt kitettem egy tartóba pár régi nagy anyagmennyiséggel bíró hajgumit. Tudjátok, még a 90-es évek elején volt sok óriási hajgumi. Na megkerestem a padláson és megtaláltam. Az a hely igazi kincsesbánya ha régi dolgokról van szó. Szerencsére akadt egy olyan is a kezembe, ami teljesen ki volt nyúlva, legalábbis a gumi benne, így síma volt az anyag. A kétségeim, amiket az elején említettem főként emiatt voltak, hiszen ha nem egyenletes az anyag felszíne, a hajkorona nem tudja rendesen eltakarni. A lényeg, hogy a video alapján elkészítettem a kis kontyomat, bár nekem lényegesen hosszabb hajam van, így valamivel nehezebb volt összerakni. De sikerült! És ami nagyon fontos, MŰKÖDIK!!



Lássuk a videót!


Candice Swanepoel & Ian Somerhalder in Allure (September 2011) by Mario Testino

Candice Swanepoel a 2011 szeptemberi Allure magazin számában a szerelőt várja Vera Wang, Versace és Micheal Kors ruhákban. A stylist Paul Cavaco volt. A képeket Mario Testino készítette.

Őszintén, ha Ian Somerhalder jönne, mint szerelő, Én is ilyen ruhákban várnám! :)

2011. szeptember 1., csütörtök

Astor Fash'N Studio - Fruity Scent körömlakk

Delicate Cherry, Intense Cherry, Lemon Zest, Orange Fizz, Sweet Apricot
Kíváncsi voltam milyen lehet egész nap illatos körmökkel járkálni... Szóval a beszerzés tárgya egy Astor Fashion Studio Fruity Scent körömlakk lett. Őszintén mikor megszáradt utána még valamennyire illatos volt, de abszolút nem az a messziről érezhető, később azonban semmi extra. Bár szerintem egy körömlakk inkább a szemünkre hasson!
De kezdjük is az elején. Az üvegben annyira még nem voltam megelégedve a színnel, a körmömön azonban már sokkal jobban mutatott, 1 napos hordás után pedig kifejezetten szerettem! Jó volt ránézni!
Maga a lakk 1 rétegben is egész jó, de nem fed teljesen, úgyhogy két rétegben ajánlott inkább felvinni. Tartósság szempontjából pedig most 2. napja van rajtam és a végei -habár nem annyira látványosan- elkezdtek kopni.


 Vakuval és lámpafénynél.


Reese Witherspoon the New Face of Lindex

Reese Witherspoon a svéd márka, a Lindex, új arca. A 2011-es őszi kampányt a 70-es évek inspirálták.