2013. december 19., csütörtök

Karácsonyi csomagolás készítés/díszítés

Egyszerűség! Még mindig ezzel a jelszóval igyekszem ezt a karácsonyi készülődést átvészelni.
Most olyan csomagolás díszítési technikákat hoztam, amivel a legegyszerűbb ajándékot is fel lehet dobni és nem utolsó sorban pedig saját kézzel készül, nem kell hozzá sok minden és egyszerű!
(A tavalyi ajánlásomat, pedig itt láthatjátok.)



Szuper kis ötlet ezzel a dísszel feldobni a becsomagolt ajándékokat. A leginkább az tetszik benne, hogy szinte bárki megcsinálhatja otthon. Én már megvettem a csomagolópapírokat. Ez az egyszerű "pamacs" mindenféle csomagoláshoz jól illik.


Ezen az oldalon (link alatta) több ötletet is láthattok. Ez a kép foglalja össze őket. Szintén mind nagyon egyszerű, mind a fonalpamacs, mind pedig a kivágott dísz. A kivágott dísz egyébként inkább az egyszínű csomagolásokon mutat jól.


Ezen a képen egy kis szarvast láthattok, de ez csak egy a sok közül. Bármit le lehet rajzolni, ki lehet nyomtatni, legyen az fenyőfa, hópehely, karácsonyfadísz. Gyakorlatilag bármi. Továbbá, hogy ne bonyolítsuk, vágunk a tetejére egy lyukat, átfűzünk rajta bármit, amit meg tudunk kötni és kész is. Itt sütis zacskón van, de lehet ez bármin, bár ezen nagyon jól mutat. :)


Végül pedig egy kártya az ajándékhoz rakva. A legegyszerűbben úgy készíthetünk az ajándékainkhoz kártyát, ha megfogjuk a csomagolópapírunkat, ráragasztjuk egy fehér (vagy amilyet szeretnénk) lapra és kivágjuk a kártyáinkat. Így az egyik oldala díszes lesz, a másikra pedig írhatunk.


Remélem tudtam egy kicsit segíteni, pár egyszerű ötletet adni a karácsonyi csomagoláshoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése