2011. szeptember 12., hétfő

Trendkörkép - Fall/Autumn fashion trend 2011 - kiegészítők

Megpróbáltam összeszedni a hangsúlyos darabokat a 2011-es őszi divattal kapcsolatban. A kifutókon már a 2012-es tavaszi darabok jelennek meg, melyben fashion szempontjából a vidám színek még mindig jelen vannak, de talán több a púderszín, teljes look-ot nézve pedig tiszta, kifinomult, smink, lágy esésű laza hajkoronák a jellemzőek.

De maradjunk a jelennél, ŐSZ!

Főként a kiegészítőkre koncentráltam most. Ha a ruhákat nézzük, akkor inkább a színeket emelem ki: narancs, barna, bézs, piros, kék, zöld és természetesen fekete és fehér. Mintáknál pedig a virágos, ami még mindig hódít. A rózsaszín, főként a púderrózsaszín, ami még jelen van több helyen, de most úgy néz ki inkább csak tavasszal lesz újra hangsúlyos.

Röviden a darabokról

Táskák: letisztult vonalvezetés, komolyabb táskák, nem is annyira komolyan.

Cipők: A fűzős cipők szép számmal jelen vannak az üzletekben és nem is kell őket mellőzni. Abszolút benne vannak a divatban. Mindemellett megjelennek a loaferek és az a bizonyos Miu Miu cipő. A csillámok igazán hódítanak. Nem pusztán a cipők esetében, hanem a ruháknál és körmöknél is. Fémes csillogás mindenhol!

Ékszerek: Hangsúlyosak a karkötők. Nagy és sok karkötő. Most talán az arany került előtérbe. A sok éves ezüst és fehérarany uralom után talán visszatérünk a sárga aranyhoz. Ami biztos, hogy most az arany színű kiegészítők elkerülhetetlenek. Ami még hangsúlyos, az a bőr! Ahogy látom nem is tettem a képre, nembaj, itt leírom. A bőr karkötők is nagyon divatosak jelenleg. Nyáron is az volt és ősszel sem lesz kevésbé.

Kiegészítők: Ez alatt most a kalapot, sálat, napszemüveget értem. Bármennyire is ontották magukból a kígyómintás ruhákat/kiegészítőket a divatházak a párducminta megmaradt. A kalapoknál fontos a karima. A sálak terén több irány is van, pl. a szőrme, ami nem pusztán sálaknál, hanem kabátok, kiegészítők terén is elterjedt, illetve a pihe-puha sál ami praktikus is és divatos is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése