2012. február 15., szerda

Spider fashion - Pók divat


Eszembe jutott egy zene és úgy gondoltam érdemes kicsit körbejárni a témát. A zene Hans Zimmer - Spider Pig.  Ha zenéről van szó tudom, hogy Hans Zimmer nem téved, ez a szám pedig az egyik nagy kedvencem tőle, még anno a The Simpsons mozi verziójában volt hallható.

Ezen felbuzdulva utána néztem milyen pókos dolgok is vannak divatban. Bár Halloween már elmúlt és még sok idő mire újra itt lesz, a Farsangi bálokon még felhasználható a téma. Bár szerintem jó részük akár mindennap is teljesen elfogadható. 
De lássuk miről is van szó.




Ékszerek

Pókos ékszereket rengeteget találhatunk. Főként brossok, hajékszerek, nyakláncok, gyűrűk, karkötők, fülbevalók formájában.





















Körmök

Szintén a Halloween bűvkörébe tartoznak a jobbnál jobb motívumok a körmökön. Azonban, mint az a 2. képen is látható, az ékszerből/gyöngyökből kirakott háló minta mindennapi viselet is lehet.



Ruhák

Ruhák terén jelentős számú darabot találunk, bár hozzá kell tenni, hogy ezekből számos darab inkább csak a tipikus pók illetve pókháló mintát viseli magán. Azonban fel lehet lelni igazán érdekes ruhákat is.

Személyes kedvencem a pókháló kivágásos póló. Már régebben is szemeztem ezekkel a darabokkal. Nagyon jól néznek ki felvéve és igazán egyediek is. Természetesen csakis hátoldalon lévő kivágással.

Hogy egy kis celebhatást is belevigyek a dolgokba, Miley Cyrus pólója is egyedi, bár nem egy egyszerű darab és sok mindenkinek valószínű nem is állna jól, rajta mégis eladható és divatos.

A harmadik képen lévő kis válldísz pedig minden ruhát fel tud dobni.





Az első képen a póló akár hálós is lehetne, a 2.-on a szakadt harisnya... és végül a 3. kép magáért beszél.
Azért fontos, hogy ízlésesek maradjunk.
Cipők

Ha a cipőket nézzük nem lepődünk meg a hálós megoldásokon, azonban vannak itt is érdekesebb darabok, mint például a "cipőtalpban a pók" cipő.



Végül pedig maga a zene, ami ezt a kis összeállítást ihlette!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése