2013. január 10., csütörtök

Beyonce - GQ cover (Beyonce a GQ címlapján) by Terry Richardson

Már sokat beszéltek róla! Most megérkezett!

A múltban pár alkalommal már szerepelt Beyonce a GQ magazin címlapján, azonban eddig mindig több ruhában. (A februári számban egyébként szerepelnek még a 21. század legszexibb női (legalábbis a GQ szerint).) Beyonce "ruhája" (ha lehet annak nevezni) már a februári Super Bowl-ra emlékeztet minket, hiszen ő fog fellépni ezúttal a félidőben. Mint tudjuk az Egyesült Államokban a Super Bowl nagy jelentőséggel bír, így a GQ magazin hasábjain és címlapján is megemlékeznek erről.
Egyébként ez Beyonce "baba (Blue) utáni" formája. Elnézve a képeket, én azért megnéztem volna az utómunka előtti "állapotot" is. Minden esetre a képek jól sikerültek!
A magazin azt ígéri a belső hasábok még érdekesebbek. Hát kíváncsian várom! (Lentebb a folytatás. Megérkezett a többi kép is.)

Beyonce on the cover of "GQ" magazine.


Tádám, meg is érkezett a folytatás!!
A fotós ki más (?) lehetett volna, mint Terry Richardson. Szóval lássuk is a folytatást a képekkel és a márkákkal együtt!



Top by Azzedine Alaïa. Panties by Dolce & Gabbana. Earrings by Lorraine Schwartz. Chain and rings by Manon, Bracelets by Tom Ford. Heels by Versace.

T-shirt by Topshop. Bra and panties by Agent Provocateur.

Shirt by Gucci. Panties by Agent Provocateur. Socks by American Apparel. Glasses by Moscot. Top bracelet by Louis Vuitton. Bottom bracelets and center ring (on hand in air) by Eddie Borgo. Wide band ring by Jennifer Fisher.


T-shirt, $40 by Nike. Panties, $490 by Agent Provocateur. Earrings and bracelet by Lorraine Schwartz. Body chain by Manon. Necklace, her own.

 
Még több infó: képek és címlap

2 megjegyzés:

  1. nagy kedvencem Beyoncé! most látom először ezeket a képeket, kicsit megdöbbentő tőle ez a stílus, nem annyira rá jellemző, de ettől függetlenül ízléses képek, bár remélem nem csinál belőle rendszert :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen. Nem annyira jellemző rá. Összességében nem lettek rossz képek, csak az ember inkább vmi mást vár tőle, talán vmi jobbat...

      Törlés