2013. február 10., vasárnap

Müller Outlet

Akik olvasgatnak blogokat beauty témában már biztosan hallottak a Müller outletről a Váci utcában.
Hát én is ezek közé az emberek közé tartozom. Úgyhogy kb 2 hete, mikor megjelentek az első hírek, képek, vélemények, kommentek máris repültem volna be az üzletbe. De végül addig halasztgattam, hogy szinte már éreztem is ahogy tűnnek el a jobbnál jobb termékek a boltból. Továbbá az sem volt a legjobb hír hogy alig lehet bejutni, hozzáférni a termékekhez, tumultus van, rohamosan fogynak... stb. Amikor pedig gyakorlatilag pár nap leforgása alatt már a legtöbb helyen csak azt olvastam, hogy szinte már üres, nem töltik tovább stb, már már le is mondtam róla. Tulajdonképpen az sem segített a helyzeten, hogy számos helyen láttam/olvastam, hogy lejárt termékek vannak, illetve hogy sok mindent már megrongáltak.
Így az erre felkészült lelkiállapotomban indultam ma délelőtt a Müller outletbe.

Hogy mit találtam?! Egy roppant aprócska boltot, félig tele. Smink részen alig van már valami, az is inkább Essence. Az "igazi nagy márkáknak" (amikre nyilván mindenkinek fáj a foga) már hűlt helye sincs. Pontosítok, van 1-2 igazán megrongált állapotban, vagy már "drágábban" 3500-4500 között (amikről 1 hete még 1000-2000 körül számoltak be a többiek). Miután mindent gondosan végignéztem, és bár volt amin az ára miatt megakadt a szemem, nem vettem smink cuccot. Gondoltam majd a krémek... hát ha találtam volna egyet is.
De azért mégis csak volt valami. Parfümök! Nagy parfüm kedvelő vagyok, úgyhogy rájuk is vetettem magam. Hozzáteszem a boltba lépéstől eltelt idő alatt megsokasodtak a vásárlók, és az ott lévők kb fele külföldi volt. Nem volt egyszerű a válogatás a sok ember miatt, de mindenki teljesen normálisan viselkedett, úgyhogy nem volt semmi probléma. A korábban más blogokon látott szuper parfümök közül már nem volt egy sem, viszont még így is lehetett válogatni pár kedvezőbb árú termék közül.

Ami végül velem hazajött egy Tous és egy Cacharel parfüm. Meg még pár másik, amit nem magamnak vettem.


Tous in heaven


Cacharel Scarlett

Amire figyelni kell, hogy sok nem parfüm, hanem body loiton, vagy after shave (pasiknál), esetleg tusfürdő, vagy talán krém van. Láttam pl egy pasit aki csak úgy pakolgatta le a dolgokat, (tuti parfümnek nézte), majd mikor pont mellette mondtam hogy vigyázni kell mert sok nem parfüm, hirtelen bele is nézett a kosarába és átböngészte majd visszatette a cuccait. (Nem akarom azt mondani, hogy ez csak miattam volt, dehát...) Ilyen hibákba bele lehet esni.

Az eladók viszont nagyon kedvesek!!

Összegezve, a jelenlegi helyzetet alapul véve, már inkább csak azoknak ajánlanám a Müller outlet felkeresését, akik egyébként is arra járnak még február végéig. Az igazán nagy halakat már kifogták a vízből! ;)

2 megjegyzés:

  1. Imádom a Scarlettet, ő a tavaszi illatom:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem eddig nem annyira nyerte el a tetszésemet, vagy inkább nem ragadta meg a figyelmemet annyira. De ennyiért érdemes kipróbálni!! ;)

    VálaszTörlés