2013. május 1., szerda

Második Születésnap!! / 2nd Birthday!! - BLOG 4EVER -

MÁSODIK SZÜLETÉSNAP

Igen!! A mai napon ünnepli a blog a 2. születésnapját!

Az első szülinapon elmondtam mennyire örülök Nektek!! és ez azóta sem változott. Nem is volt kérdés számomra, hogy ismételten kifejezzem hálámat minden egyes kattintásért, látogatásért, kommentért melyekkel bearanyozzátok napjaimat!

Amellett, hogy a saját blogomat írom, mások blogját is szívesen olvasom, mindezt már két éve és őszintén mondhatom, hogy úgy érzem, mintha egy második család tagja lennék. Köszönöm, hogy vagytok és köszönöm azt is, hogy támogattok! (Thank you for all your support!)

Ez a két év blogolás azért is remek, mert visszanézhetem az elmúlt éveket, minden dokumentálva van. Mintha csak egy naplót olvasnék. Látva például stílusbeli fejlődésemet, írásaim alakulását, olykor vicces szóhasználataimat, saját magamról is kapok egy-egy újabb képet.

Próbáltam kikeresni kedvenc posztjaimat, de számukat tekintve már az elején tudtam, hogy nem lesz könnyű menet. Összeszedtem párat:
És a ti kedvencetek:

Biztosíthatlak titeket, hogy nem hagyom abba a munkámat! Továbbra is lelkesedéssel és kitartással folytatom a blogom!

Bármikor bármilyen kérdéssel bátran forduljatok hozzám: a blogon vagy blook.blog@gmail.com6 megjegyzés:

  1. Szia! Díjat kaptál tőlem!:)
    http://coralinevilag.blogspot.hu/2013/05/eletem-elso-dija.html

    VálaszTörlés
  2. Boldog BlogszülinapoT! :) Nyereményjáték van a blogomon, jelentkezz!: Beautiful! http://divat-mania.blogspot.hu/2013/05/firmoo-nyeremenyjatek-firmoo-giveaway.html

    VálaszTörlés