2013. július 15., hétfő

Shit Bloggers Wear

A mai kis szösszenet egy blogajánló.
"Shit Bloggers Wear" - a cím magáért beszél

Mindig voltak és mindig is lesznek olyan darabok, amelyek meghatározói az adott időszaknak ("IT" darabok). Aki tudják mik azok azok nagyon örülnek, akik pedig csak sejthetik azok bizony szeretnék birtokolni a tudást. (természetesen a divatkedvelőkről beszélek) De mindig át lehet esni a ló túloldalára! Ha túl sokat látjuk, túl sokat jön szembe, vagy éppen boldog boldogtalan ezt viseli ( - szinte minden divatblogger - ), akkor bizony sok ember szemében (az enyémben biztosan) véget ér a hódító útja és mehet a süllyesztőbe.

Félre értés ne legyen, ezeket a darabokat mindig el kezdi valaki viselni, mindig van origójuk, és több esetben igen jó darabokról is van szó, csak megállíthatatlan terjedésbe kezdenek. 

Ez az oldal összeszedett pár ilyen darabot (remélem folyamatosan frissülni fog - én karikatúrákat is szívesen látnék - ) és közzéteszi mindenki nagy örömére. Egyébként sosem titok, hogy milyen darabok lesznek fent, ha valaki elég sokat nézelődik (tájékozódik) meg tudja mondani, mi az ami még menő és mi az ami már kezd sok(k) lenni. Akkor mégis mit ad nekünk a blog? Cecilia Doan (a blog szerzője) nem termékfotókkal, hanem által készített rajzokkal dobja fel az egész oldalt.
Nike Air Max - Shit Bloggers Wear

Nekem nagyon tetszik! Nektek?


2 megjegyzés:

  1. Más téma, de itt vár rád egy díjféle:) http://lakkmatt.blogspot.hu/2013/07/liebster-blog-award-juhesag.html

    VálaszTörlés