2013. november 7., csütörtök

Fashion Tag

Végre itt egy tag a divatról. (Egyébként a Bikira lányoktól van.) Hurray!


1. Hogyan jellemeznéd a saját stílusodat?

Rögtön a legjobb kérdéssel indítunk. Ok. Sokan szerintem, ha nem is a stílusunkat keressük, de szeretünk kísérletezni. Ezzel természetesen én is így vagyok. Ezért vannak "érdekes" darabok a szekrényemben. 
Alapvetően azonban a klasszikus, elegáns, nőies, ámde vagányabb szetteket szeretem. Sokszor öltözök sportosan, de nem utcára, max ha túrázni megyek, vagy futni. Illetve az utóbbi időben odafigyelek a cipőmre is, inkább tudjak benne rohanni, mint tipegni. (Régebben le sem lehetett rólam robbantani a magassarkút.)


2. Mik a gardróbod meghatározó darabjai?

Hmm, amennyire örültem ennek a tagnek, annyira vagyok most zavarban. Igen, farmer, kardigán. Ezekből sok mindent ki lehet hozni. Szeretem az elegánsabb nadrágokat, a ruhákat (főleg az elmúlt közel egy évben) nagyon és sosem tudok ellenállni egy jó kis blézernek, de inkább az említett első kettőnél maradnék, ha választani kell. Azokhoz szoktam a legtöbbet nyúlni.


3. Mi a legértékesebb darab a szekrényedben?

Ezt elég nehéz megmondani, nem tudom már minden darabom árát és nincsenek kiemelkedően drága darabjaim. Ha valami extra drága lenne nem sűrűn hordanám, márpedig nem szeretem a ruháimat a szekrényben rejtegetni. A szívemnek pedig mind értékes.


4. Mi az a ruhadarab vagy kiegészítő, amire a leginkább vágysz?

Huhh, mindig más. Vagyis inkább mindig egyszerre több. Egy Prada Saffiano, egy Alexander McQueen haute couture darab, egy Burberry Prorsum darab, egy Chloé darab, egy Bottega Veneta darab, egy Badgley Mischka darab.
De hogy a földön maradjak. Egy szürke, egy fekete és egy fehér kötött pulcsi. Egy kötött mellény. Egy új csizma. Ezek inkább általános dolgok. Mindig van valami, amit épp szeretnék.


5. Ki a kedvenc terveződ?

Alexander McQueen, Sarah Burton. Egyértelmű.


6. Mennyit költesz ruhára és kiegészítőkre egy hónapban?

Ez attól függ épp mennyit megyek vásárolni, ill. mi másra költök. Van hogy szinte semmit. Van, hogy többet.


7. Hol vásárolsz a legszívesebben?

Mango, (C&A, Takko, Stradivarius). De max a Mango ahova általában benézek. Egyébként nincs konkrétan olyan hely, amit kötelezően látogatnék. Mondjuk úgy, ami épp útba esik oda én beesek. :) Mindenhol lehet jobb és rosszabb darabokat találni és a legrosszabb helyeken is lehetnek kincsek.


8. Melyik a kedvenc parfümöd/illatod?

La Prairie - Midnight rain


9. Hogyan szereted hordani a hajad?

Általában a fejem tetején van felkötve kontyba, hogy az épp messy, vagy miden szála rendezett, az az adott nap kérdése. Vagy pedig ki van engedve, vagy kis hullámmal a végén, vagy teljesen egyenesen.


10. Melyik az az outfit, amit akkor vetsz be, ha semmi más nem jut eszedbe?

Ahogy a kettes kérdésnél írtam, farmer, kardigán. :) Ha nem jut eszembe semmi, akkor azt vetem be. Természetesen ez évszak függő is. Hidegebb hónapokban több a kötött pulcsi, mint a kardigán, nyáron pedig szeretem az érdekesebb felsőket.
Szerintem egyébként az egyszerű nagyszerű. 1-2 alap darab együtt, ezzel nem lőhetünk mellé.


11. Van olyan divatirányzat amit szeretnél, hogy visszatérjen és divatban maradjon?

A divat forog. Eddig is sok minden tért vissza és merült újra feledésbe. Bár mondanám, hogy szívesen rohangálnék Marie Antoinette-nek öltözve, de arra, hogy ez a stílus visszatérjen nem látok sok esélyt a közeljövőben, de ez talán nem is baj. ;)


12. Van olyan divatirányzat ami szeretnéd, hogy jól álljon?

Ez most egy rejtett mi nem tetszik magadon?! Persze. Ha olyan alakom lenne, mint a világ egyik legjobb modelljének (pl. Miranda Kerr), akkor ez nem is lenne kérdés, minden jól állna. :)


Ha van kedvetek töltsétek ki és elolvasom.

Kép forrása: tumblr

2 megjegyzés:

  1. Jó kérdések, jó válaszok :-) Most már tényleg ki kell töltenem nekem is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Ha kitöltöd szólj és már nézem is. :)

      Törlés