2013. december 19., csütörtök

Karácsonyi csomagolás készítés/díszítés

Egyszerűség! Még mindig ezzel a jelszóval igyekszem ezt a karácsonyi készülődést átvészelni.
Most olyan csomagolás díszítési technikákat hoztam, amivel a legegyszerűbb ajándékot is fel lehet dobni és nem utolsó sorban pedig saját kézzel készül, nem kell hozzá sok minden és egyszerű!
(A tavalyi ajánlásomat, pedig itt láthatjátok.)Szuper kis ötlet ezzel a dísszel feldobni a becsomagolt ajándékokat. A leginkább az tetszik benne, hogy szinte bárki megcsinálhatja otthon. Én már megvettem a csomagolópapírokat. Ez az egyszerű "pamacs" mindenféle csomagoláshoz jól illik.


Ezen az oldalon (link alatta) több ötletet is láthattok. Ez a kép foglalja össze őket. Szintén mind nagyon egyszerű, mind a fonalpamacs, mind pedig a kivágott dísz. A kivágott dísz egyébként inkább az egyszínű csomagolásokon mutat jól.


Ezen a képen egy kis szarvast láthattok, de ez csak egy a sok közül. Bármit le lehet rajzolni, ki lehet nyomtatni, legyen az fenyőfa, hópehely, karácsonyfadísz. Gyakorlatilag bármi. Továbbá, hogy ne bonyolítsuk, vágunk a tetejére egy lyukat, átfűzünk rajta bármit, amit meg tudunk kötni és kész is. Itt sütis zacskón van, de lehet ez bármin, bár ezen nagyon jól mutat. :)


Végül pedig egy kártya az ajándékhoz rakva. A legegyszerűbben úgy készíthetünk az ajándékainkhoz kártyát, ha megfogjuk a csomagolópapírunkat, ráragasztjuk egy fehér (vagy amilyet szeretnénk) lapra és kivágjuk a kártyáinkat. Így az egyik oldala díszes lesz, a másikra pedig írhatunk.


Remélem tudtam egy kicsit segíteni, pár egyszerű ötletet adni a karácsonyi csomagoláshoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése