2013. február 18., hétfő

Burberry Prorsum Autumn/Winter 2013

Pár perccel ezelőtt lett vége a Burberry Prorsum Womenswear Autumn/Winter 2013 divatbemutatónak a Hyde Parkban, melyet, mint azt már megszokhattuk, élőben nézhettük végig az interneten.

Mindig szívesen nézem a divatbemutatókat, sok mindent meg lehet belőle tudni, végigvonul előttünk az egész kollekció és nem utolsó sorban nem túl hosszúak, így igazán nem rabolják sokáig az időnket.

De 1-2 szót a kollekcióról. Először is kezdem a kedvencekkel. A fémes övek nálam telitalálatok voltak. Bár egyébként is számítottam rájuk (a kis jós), jó volt látni ahogy feldobták a szetteket. A másik nagy kedvenc az a/w 13 kollekcióból a póló-szoknya, felső-szoknya (ki minek nevezi), illetve pár ruha volt. A (nevezzük) felső-szoknya összeállításoknál igazán hordható, klasszikus darabokat láthattunk, nekem teljes mértékig elnyerték a tetszésemet.

Most pedig nézzük mi volt számomra nem kedvenc. Például a csíkok, bár kezdhetném azzal is nagyon szeretem a csíkokat, mert így van, de ez most a bemutatón nekem nem jött át. Ettől függetlenül tudom, hogy idén sok-sok csíkos dolog lesz, amit már most szeretek, de ez most valahogy nekem nem jött át, talán más összeállításban... A másik ilyen ami hangsúlyos volt az állat minta. Sok több minta is engem a tehenekre emlékeztetett és nem voltam tőle elragadtatva.

Burberry Prorsum Womenswear Autumn/Winter 2013 show hangsúlyos színei a bézs, barna, piros, fekete és fehér voltak.

Ahogy megszokhattuk mindig valami érdekessel zárul a show, ami jelen esetben egy kis koncert volt, de legalábbis élő zene. ( Tom Odell - Hold Me )

Igazán jól sikerült kis show volt!
 

Újra megnézni a következő linket lehet:
Burberry Prorsum Womenswear Autumn/Winter 2013

Egy kis ízelítő

 Jöjjenek a további képek!!


















2 megjegyzés: