2012. január 29., vasárnap

Frizura lépésről lépésre - vintage romantika

Keiko Lynn New York-i divatblogger előszeretettel készít smink és haj tutorialokat. A most következő frizurához semmi másra nincs szükség, mint tömegnövelő spray-re vagy habra, egy kefére, néhány hullámcsatra.


1. lépés

Az első lépés nagyon fontos mozzanata a frizurának, hiszen ezzel adjuk meg a megfelelő alapot neki. Fújjuk be volumennövelő spray-vel vagy habbal a hajunkat! Alaposan oszlassuk el, majd tupírozzuk fel a fejtetőn a hajat. Óvatosan egyengessük el az összekócolódott szálakat.


2. lépés

Hajunk felső harmadát fogjuk össze hátul pár hullámcsattal, hogy biztosan tartsanak. Nem baj ha elől sok tincs kilóg!

3. lépés

Hajunk maradék lelógó részét hátul válasszuk el egyenletesen két copfba, melyeket hozzunk előre és rendezzük szabályossá őket. Kezdjünk el lazán befonni először egy copfot.

4. lépés

Ha az első copfot befontuk húzzuk át fülünk fölött a fejtetőnkön a másik oldalra és hátul alaposan rögzítsük hullámcsattal. Miután befontuk a másik copfot is, átellenesen vele is tegyük meg ugyan ezt. A copfok végeit próbáljuk meg elrejteni a másik alá.

5. lépés

Nem baj, ha kiáll egy-két tincs, túl merev, a szabályszerűség amúgy sem passzol ehhez a vintage stílusú frizurához. Alkalomtól és ruhától függően tűzzünk oldalra virágokat, de jó ötlet lehet akár színes szalagot fűzni a fonatba.


Forrás: beauty.hu

2 megjegyzés:

  1. Ver very nice :) Beautiful hair :)
    Have a nice week!

    VálaszTörlés
  2. fu nagyon szép! A végeredmény is nagyon jó, de amikor befonva ott lóg még a vállain az is nagyon jó! :D

    VálaszTörlés