2012. május 29., kedd

Ebay - vásárlási lista

Ebay... gondolom nem kell bemutatni. Ez a bejegyzés nem arról fog szólni hogyan kell rendelni, stb. Sokkal inkább, hogy mit!

Nem nagyon szoktam rendelgetni. Egyrészről jobban szeretem megfogni, kipróbálni, felpróbálni, stb. a dolgokat. Másrészről, nem mindig azt kapja az ember amit lát (legalábbis nem épp ugyanabban a minőségben.) Azért mindezek ellenére így is össze szokott jönni 1-1 lista arról "mi kellene most". Ebből szemezgetve pedig rendelgetek.

Általában a kiegészítők azok, amik érdekelnek. Ruhát nem rendelnék, azt fel kell próbálni. Persze a kiegészítőket is jobb magunkon látni (Én jobban szeretem azokat is felpróbálni előtte), de azért azokból rendelni nem akkora kockázat.

Mivel ebay így Én elvárom, hogy igenis legyen olcsó. És itt kell megállnunk, mivel a ködnek el kell oszlania, az ebay nem mondhatni, hogy olcsó. Sőt! De kitartó kereséssel rá lehet akadni jó dolgokra. Úgyhogy a kérdés innentől szubjektív! Kinek mi az olcsó?!

Főleg pl ékszerek terén sok mindent lehet találni jó áron. ($1-2) Nagyon jól néz ki a sok bizsu, most egyébként is "divatja" van a halmozásuknak. Azonban nem vagyok nagy bizsus. Az hogy pár használat után elkezd kopni, stb, egyáltalán nem jön be. De épp ezért 1-2 dollárt nem sajnálok rá.

Pár jelenlegi kedvenc
link
link

link

link

link

link


link

A lista nyilván hosszabb, és igen, türkiz és narancs kiegészítő jöhet minden mennyiségben.
Szóval aki szeret kutatni annak érdemes felnéznie, mert megéri. :)

http://www.ebay.com/

(2 darabhoz nem találtam linket, mert már töröltem őket)

2 megjegyzés:

  1. Van néhány, amit még nem láttam. Linkeket mellékelhetnél mindhez, mert így nehéz lesz rájuk találni.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés