2013. március 29., péntek

Ciaté Chalkboard Manicure Kit

Írtam már anno Ciaté manikűr szettről (kaviár, bársony). Akkor azok tetszettek (bár inkább a kaviár, a bársony csak okés volt). Ezt viszont imádom!!

Gondolom, akik szeretnek a körmükkel elidőzni, azok tudják, hogy ecsettel (akár pontozóval is) nem a legegyszerűbb szép formákat ráfesteni. Legalábbis az olyanoknak, mint én, akiknek a legjobb eredmény elérése nem 3 percbe telik, de még csak nem is fél órába... de ebbe ne is menjünk bele. Rossz eredményt pedig nem látok szívesen a körmömön. :)
Szóval erre jön ez az irkafirkás, táblás, ceruzás kis valami és már tudom is, hogy ez szuper lesz. Bár őszintén túl sok infót nem szivárogtatott ki a Ciaté a Chalkboard Manicure Kit-ről, amit azonban igen, az máris elgondolkodtatott.

Mit is tartalmaz a szett? Egy fekete alapot, fehér, kék, zöld, pink ceruzát (mini folyékony kréta toll - hogy pontos legyek) és egy fedőlakkot. Azt rajzolunk a körmünkre ceruzával! (nálam ez a döntő pont), amit csak szeretnénk és mindez kréta-tábla hatással fűszerezve. Engem egyedül a tartóssága gondolkodtat el, máris várom a véleményeket róla.

Április közepe, vége fele kezdik el a forgalmazást. (Április 23 - Sephora & Selfridges - £18)

Egy szó mint száz, tetszik!



2 megjegyzés: