2013. december 17., kedd

Ruhán túli karácsonyi öltözet

Elsőre talán nem a legegyértelműbb a cím, de máris megmagyarázom!
Melyik a legegyszerűbb karácsonyi outfit ötlet? A ruha! (Legalábbis sokaknál.) Én is ehhez a megoldáshoz nyúlok, ha nincs kedvem sokat pepecselni a ruházatom kiválasztásával, vagy nem is akarok mást felvenni.
Épp ezért összeállítottam pár outfitet, amiből hiányzik a ruha (egyberuha). Igyekeztem stílusos, karácsonyhoz valamennyire igazodó és divatos összeállításokat hozni.
Nem a legegyszerűbb ötleteket hoztam el, mert egy nadrág blúz/pulcsi kombón is szerettem volna egy kicsit túl mutatni.

Lássuk őket!



Kis klasszikus kis modernnel
Alapvető koncepció a fekete nadrág feldobása egy kis trendi csavarral, ami a crop (top) lila felső lett, gallérja alatt ezzel a jó kis vaskos nyaklánccal és a sötét burgundis/lilás rúzzsal.
De vigyázat, ehhez az összeállításhoz bizony hasizom kell!


Karácsonyi csillogás
Ha már a hasizmoknál tartunk... Biztos sokatoknak megfordul a fejében, hogy egy kis csillogós darabbal dobjátok fel az ünnepeket. Hát nekem is! Ebből született meg ez az outfit. Puha, meleg pulcsi, csillogós szoknyával.


Az örök klasszikus
Kis fellélegzés gyanánt jöjjön pár klasszikus darab. Az örök elegáns fekete nadrág, fehér ing, piros rúzs és meleg, de szép csizma együtt. Hogy a fekete-fehér unalmas? Ugyanmár, nincs is annál klasszikusabb és szándékosan hagytam ki a blézert, mert azzal már tényleg túl sok lenne.


A mintás nadrág

Fellélegzésnek vége, elérkeztünk a mintás nadrághoz, ami egy kicsit mindig megosztó. Nekem is időbe telt, mire nem a pizsamákat láttam bennük. Amióta újra divatosak én is szeretem, másokon. Magamon időbe telt megszokni, de jelentem, megbékéltem velük.
Szóval ebben összeállításban  a nadrág játszotta a főszerepet. A mintázathoz igazodó színekkel választottam ki minden a szettben. Az aranyszínű cipőt külön imádom hozzá.


Kényelmesen
Akik azonban nem szeretnének nagyon sem kiöltözni, sem az átlagos hétköznapoktól kevésbé kényelmesen megjelenni. Azoknak ajánlom ezt a zöld domináns szettet. Ilyen pulcsit találhattok egyébként az F&F kínálatában.

Rockosan

Természetesen a rock lelkűekre is gondoltam. Nekem nagyon tetszik a szett, bőrkabát nélkül is elhordanám, de legyünk őszinték, az dobja fel csak igazán.


+1 A megosztó
Hogy mitől megosztó? Mert eddig bárki látta senkinek sem tetszett a pulcsi, ezzel a szoknyával. Én viszont imádom! Valóban nem a legmegszokottabb összeállítás, egy elegánsabb felsővel biztos a siker, azonban azt túl egyszerűnek gondoltam és épp ez benne a szép. Amennyi ember annyi stílus. Számomra ez, hogy ennyire nem illenek egymáshoz, ez adja meg a báját.


Ki szoktátok előre választani miben lesztek Karácsonykor?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek az összeállítások, a kényelmes illetve a karácsonyi csillogás szett a kedvencem :)

    VálaszTörlés